
Składniki
-
REDOL MY, BLANXART CACAO
-
PASTA DI NOCCIOLE 100%, ZAFIRO MILK, SACHER WHITE, CRUNCHY CREP
-
ZAFIRO BITTER
-
mus limonkowy na bazie żółtek
-
CRUNCHY CREP
Wyjątkowo lekki, a zarazem wyrazisty, tort limonkowy to finezyjne połączenie świeżości cytrusów z kremową delikatnością i subtelną głębią smaków. Każda warstwa została skomponowana z myślą o harmonii tekstur: miękkość, lekkość i chrupkość spotykają się tu w doskonałej równowadze. To deser, który zaskakuje, orzeźwia i zachwyca estetyką wykonania.
SKŁAD
- biszkopt ciemny kawowy REDOL MY, BLANXART CACAO
- chrupiąca przekładka orzechowa PASTA DI NOCCIOLE 100%, ZAFIRO MILK, SACHER WHITE, CRUNCHY CREP
- mus kawowy na bazie pate a bombe ZAFIRO BITTER
- mus limonkowy na bazie żółtek
WYKOŃCZENIE
- glazura ciemna ZAFIRO BITTER
DEKORACJA
- CRUNCHY CREP
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Jeśli chcesz poznać ich potencjał w bezpośrednim zastosowaniu, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością zorganizujemy wizytę naszego technologa, który podzieli się wiedzą, doświadczeniem i dopasowanymi rekomendacjami dla Twojej pracowni.