Składniki
-
REDOL MY
-
BLANXART CACAO
-
VELA WHITE CHOCOLATE
-
ZAFIRO WHITE
-
wiórki kokosowe
Lekka, harmonijna kompozycja oparta na kontrastach – intensywność ciemnego biszkoptu spotyka się tu z delikatnym, kokosowym musem o kremowej strukturze. Całość zamknięta w gładkiej, białej glazurze i wykończona prostą, ale efektowną dekoracją, która podkreśla charakter deseru.
SKŁAD
- biszkopt kakaowy REDOL MY, BLANXART CACAO
- mus kokosowy na bazie śmietany VELA WHITE CHOCOLATE
WYKOŃCZENIE
- glazura biała ZAFIRO WHITE
DEKORACJA
- wiórki kokosowe
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Jeśli chcesz poznać ich potencjał w bezpośrednim zastosowaniu, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością zorganizujemy wizytę naszego technologa, który podzieli się wiedzą, doświadczeniem i dopasowanymi rekomendacjami dla Twojej pracowni.
Czekolady
Kakao
Ganache
Kropelki i patyczki
Surogaty czekoladowe
Polewy miękkie i kremy
Kremy tłuszczowe
Posypki dekoracyjne
Żele i glazury
Kremy wodne
Stabilizatory śmietany
Emulgatory
Pasty smakowe
Variegato gładkie
Variegato chrupiące
Variegato owocowe