
Składniki
-
ZAFIRO BITTER
-
CACAO CHIPS
-
VELA BIANCA
-
VARIEGATO CARAMELO SALTO
-
SCAGLIETTA
-
kakao nietopliwe SUGARCHOC,
-
CISPY CHOCO BALL 16 DARK
Intensywna, głęboka czekolada spotyka się tu z kremową lekkością i wytrawną nutą solonego karmelu. Wilgotna baza inspirowana brownie, chrupiący akcent orzechów i aksamitny mus tworzą wielowarstwową strukturę o wyważonym profilu smakowym. Całość zamknięta w lśniącej glazurze, wykończona kontrastową dekoracją o ciekawej fakturze i matowym wykończeniu.
SKŁAD
- ciasto brownie ZAFIRO BITTER, CACAO CHIPS
- przekładka z prażonych orzechów arachidowych VELA BIANCA
- mus czekoladowy na bazie śmietany ZAFIRO BITTER, VARIEGATO CARAMELO SALTO
WYKOŃCZENIE
- glazura ciemna ZAFIRO BITTER, SCAGLIETTA
DEKORACJA
- kakao nietopliwe SUGARCHOC, ZAFIRO BITTER, CISPY CHOCO BALL 16 DARK
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Jeśli chcesz poznać ich potencjał w bezpośrednim zastosowaniu, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością zorganizujemy wizytę naszego technologa, który podzieli się wiedzą, doświadczeniem i dopasowanymi rekomendacjami dla Twojej pracowni.