
Składniki
-
REDOL MY
-
BLANXART CACAO
-
VELA PISTACHIO
-
ZAFIRO MILK
-
insert crème brulee
-
złoto jadalne, kruszone pistacje
Ta deserowa kompozycja to subtelna gra faktur i smaków. Miękki, ciemny biszkopt tworzy solidną bazę dla lekkiego, kremowego musu pistacjowego, który skrywa w sobie delikatne wnętrze crème brûlée. Całość zamknięta w lśniącej, zielonej glazurze prezentuje się nowocześnie i szlachetnie. Akcent złota jadalnego i prażonych pistacji dopełnia wrażenia — wizualnego i smakowego.
SKŁAD
- biszkopt kakaowy REDOL MY, BLANXART CACAO
- mus pistacjowy na serku mascarpone VELA PISTACHIO
- insert crème brulee
WYKOŃCZENIE
- glazura zielona ZAFIRO MILK
DEKORACJA
-
złoto jadalne, kruszone pistacje
Zainteresowały Cię nasze produkty?
Jeśli chcesz poznać ich potencjał w bezpośrednim zastosowaniu, skontaktuj się z nami. Z przyjemnością zorganizujemy wizytę naszego technologa, który podzieli się wiedzą, doświadczeniem i dopasowanymi rekomendacjami dla Twojej pracowni.